FAQ

In deze FAQ trachten wij een selectie te maken van vragen die we vaak van onze klanten krijgen.

Online schepsnoep kopen, leuk ! Welke merken verkopen jullie?
Onze collectie bestaat voornamelijk uit Haribo, Astra Sweets, Joris en Geldhof. Lutti, Vidal, Trolli, Faam en Lollywood vullen de catalogus aan.
Op die manier bieden we een 100-tal referenties aan, afkomstig van 9 merken uit de sector. Met oog voor glutenvrije-, suikervrije- en vegan-varianten.

Suikervrij snoep online kopen?
Wij beschikken over suikervrije snoepjes van het merk Joris. Ze worden standaard als mengeling aangeboden op de homepagina en zijn ook beschikbaar als snoepcontainer.

Veggie of vegan snoep online kopen?
Klanten kunnen bij ons terecht voor lekker vegan snoep, voornamelijk van het merk Faam. Ze zijn beschikbaar in vrije keuze bij de snoepkuipjes (zie filter) en ook als snoepcontainer.

• Hebben jullie een fysiek winkelpunt, kan ik komen afhalen?
We beschikken over een fysiek winkelpunt. Wij bieden we de mogelijkheid aan klanten om hun bestelling te komen afhalen op onze vestiging (Aarschotsesteenweg 449 te 3012 Wilsele) en dit tussen 08u en 18u.

•Ik bestel een snoepcontainer of een kuip … hoe gaan jullie dan te werk?
Onze snoepjes worden zorgvuldig in de originele verpakking van de fabrikant gehouden en gestockeerd.
Uw bestelling wordt met veel oog voor hygiëne samengesteld en klaargezet voor levering. Wij hechten er veel belang aan, dat wanneer onze klant zijn of haar snoepdoos ontvangt, dit een fijne gebruikservaring oplevert.

• Is personalisatie mogelijk, en welke?
Onze snoepkuipjes en -containers worden mooi gerepresenteerd, in een kwaliteitsvolle, recycleerbare en hersluitbare food-verpakking.
Voor grote bestellingen van bedrijven, verenigingen of privé, kijken wij graag met u hoe personalisatie van de verpakking mogelijk is, op basis van uw wensen.
Tevens is het mogelijk uw persoonlijke boodschap toe te voegen aan uw bestelling (+ €1,00). Deze drukken we af op een formaat A6 en gaat zorgvuldig mee met de container of kuip.

Hoe verloopt de levering?
Volgens de postcode van het afleveradres, zal bpost de levering verzorgen (€5,00).

Onze snoepcontainers en snoepkuipjes die via bpost vertrekken, worden zorgvuldig verpakt in een rechthoekige postdoos die de snoep goed op zijn plaats houdt.
Naargelang de grootte wordt noppenfolie ingezet om extra bescherming te bieden voor transport. Desnoephaven.be richt zich hoofdzakelijk tot de Belgische markt. Indien er interesse is vanuit het buitenland om een bestelling te plaatsen, neem dan gerust contact met ons op.

• Kan ik afwijken van de voorgestelde maten / volumes?
Onze maten variëren van Small tot Xtra Large, en doelen ernaar voor elk wat wils te hebben zonder te overdrijven in minimale of maximale hoeveelheid. Had u toch graag wat minder of meer gram snoep gewenst, neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen.

• Uit welke ingrediënten is jullie snoep samengesteld?
Elke referentie kan u terugvinden in onze ingrediëntenlijst.

Uw vraag staat hier niet tussen?

Het is onze wens u naar best vermogen compleet en zorgvuldig te informeren en documenteren.
Neem dus zeker contact met ons op, zodat we gevolg kunnen geven aan uw vraag!

|

CONTACT

snelle levering
veilig online shoppen
snelle respons