Onze winkel in Wilsele (Leuven)

Welkom bij De Snoephaven (by Cyaan & Co)! Ben je op zoek naar een manier om je bestelling op te halen en tegelijkertijd onze winkel te ontdekken? Kom dan langs bij Onze Winkel, gevestigd in het gebouw van Cyaan & Co op de Aarschotsesteenweg 449 te 3012 Wilsele (Leuven).

In Onze Winkel bieden we je de mogelijkheid om persoonlijk je bestelling af te halen, terwijl je de kans krijgt om ons uitgebreide assortiment aan heerlijke snoepgoed te verkennen. Of je nu op zoek bent naar je favoriete merken of graag iets nieuws wilt proberen, Onze Winkel heeft voor elk wat wils.

Onze winkel in Wilsele (Leuven)​ - De Snoephaven (by Cyaan & Co)
Afhalen in onze winkel

We begrijpen dat sommige klanten de voorkeur geven aan het persoonlijk afhalen van hun bestelling, en daarom hebben we Onze Winkel geopend als een handige optie. Je kunt eenvoudig je bestelling plaatsen via onze website en vervolgens langskomen op ons adres in Wilsele (Leuven) om je snoepjes op te halen op een tijdstip dat jou uitkomt.

Onze winkel is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, waardoor het ophalen van je bestelling een moeiteloze ervaring wordt. Ons vriendelijke en behulpzame personeel staat klaar om je te verwelkomen en te helpen met eventuele vragen die je hebt over onze producten of je bestelling.

Of je nu in de buurt woont of gewoonweg de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, Onze Winkel biedt een handige optie voor het afhalen van je favoriete snoepgoed. We kijken ernaar uit om je te zien en je te voorzien van de lekkerste snoepjes bij De Snoephaven!

Kom langs bij Onze Winkel op de Aarschotsesteenweg 449 te 3012 Wilsele (Leuven) en ontdek de zoete wereld van De Snoephaven!

snelle levering
veilig online shoppen
snelle respons